Неділя, 28.07.2024, 00:19 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Травень » 4 » Благодійна акція "Весна прийшла. Ми дуже раді!"
14:58
Благодійна акція "Весна прийшла. Ми дуже раді!"

21 квітня студенти та викладачі землевпорядного відділення ВСП  “Рівненського  коледжу” НУБіП України   відвідали дитячий будинок реабілітаційного центру  м. Рівне, та провели святкове дійство ‘Прийди, прийди, весно!’ .Під час проведення свята ведучі  та учасники з дітлахами  співали веснянки, водили хороводи та грали в захоплюючі ігри й конкурси.

Нажаль, в житті так склалося, що не кожна дитина має маму і тата, не кожен живе у люблячій сім’ї. Тут ми зустріли  дітей, які потребують батьківської любові і піклування, лікування та реабілітації. Малечі допомагають  адаптуватися до самостійного життя у відкритому соціумі, , щоб вони відчули себе бажаними, тими, яких люблять.

У перші хвилини зустрічі з студентами дітвора трішки збентежилась, але вже за мить своїми малесенькими рученятами обнімала й тихесенько щось щебетала на вушко гостям, розглядала подарунки. Неймовірним здивуванням для нас було те, як 2-3-х річні дітки розповідали віршики, танцювали і навіть співали.

Ми хочемо подякувати всім студентам-землевпорядникам нашого коледжу за надання матеріальної допомоги в проведенні свята.

Тож, будьмо не байдужими до тих, хто потребує нашої  уваги!!!

Підготувала студентка 32-З групи Покотило Марина

Переглядів: 383 | Додав: Бус | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: