Субота, 18.05.2024, 11:05 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Квітень » 28 » Привітання
12:53
Привітання

Шановні учасники ІІІ Всеукраїнської Інтернет конференції «Моя професія землевпорядник – історія, сучасність, майбутнє»!

 

Ми раді вітати учасників та організаторів з відкриттям Всеукраїнської Інтернет конференції «Моя професія землевпорядник – історія, сучасність, майбутнє».

Цей захід щороку збирає викладачів і студентів освітнього напрямку «Геодезія та землеустрій» з різних навчальних закладів України.

Зауважимо, система земельних відносин України перебуває у процесі постійних змін та трансформацій, що є цілком закономірним і на що безпосередньо впливають постійні суспільні перетворення. Земельна реформа є тривалим соціальним процесом, що органічно пов'язаний зі змінами у всіх інших сферах життя суспільства. При цьому, ми впевнені, що без докорінних змін у свідомості громадян, не буде розвитку української держави та суспільства.

Вважаємо, що це чудова нагода для майбутніх фахівців і викладачів-науковців, не тільки обмінятися досвідом, новими напрацюваннями, досягненнями, відкриттями, а й ознайомитися із проблемами сьогодення галузі землеустрою.

Маємо надію, що ця конференція буде розкривати питання децентралізації, об’єднання громад, сприятиме подальшій реалізації наближення національного законодавства до європейських стандартів, а також створенню єдиної, цілісної системи земельного законодавства.
Висловлюємо особливу подяку учасникам конференції . Бажаємо учасникам Інтернет конференції плідної роботи та нових творчих здобутків !

 

З повагою, Оргкомітет ІІІ Всеукраїнської Інтернет- конференції клубу «Моя маленька Батьківщина» на тему: «Моя професія землевпорядник – історія, сучасність, майбутнє».

 

Переглядів: 439 | Додав: Бус | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: