Субота, 18.05.2024, 06:51 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2014 » Листопад » 10 » Переможці конкурсу "Мій рідний край"
16:58
Переможці конкурсу "Мій рідний край"

Привітання переможцям та учасникам міжнародного конкурсу

«Мій рідний край (2013-2014 р.)

Організатор конкурсу: Союз Українок України

 

      «Любов до рідного краю є різною, різним є і наш патріотизм. Це і героїчна боротьба на Майдані, і збройне протиборство із сепаратистами, це і праця на наших робочих місцях, це і праця – навчання школярів і студентів, вірш поета, книжка науковця, врятоване життя хворого, побудовані споруди. І доробок кожного учасника конкурсу «Мій  рідний край є невеликою краплиною у потужному потоці наших спільних зусиль зробити нашу Націю кращою».

                                                                          Оксана Маланчук-Рибак , доктор історичних наук, професор Львівської національної академії мистецтв, член конкурсної комісії.

 

       Чистими та світлими краплинками є і наші студенти Хомич Оксана (41-З), Кириловець Карина (41-З), Захожа Олена (42-З), які стали номінантами цього конкурсу та нагороджені дипломами та грамотами.

        У номінації «Історія мого краю» стала «перлиною» конкурсу та зайняла ІІІ місце із пошуково-дослідницькою роботою «Степанщина – моя маленька Батьківщина». Позняковська Валентина (32-З).

Дякуємо і науковим керівникам: Русіній Н.Г., Бусленко Г.М., Кийко Н.М. та Шевчук Л. І.– координатору інтерактивного проекту «Моя маленька Батьківщина».

         Подальших успіхів та нових відкриттів, почуттів, знань.

Переглядів: 511 | Додав: Бус | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: